Реал Мадрид ще трябва да бори кризата в Европа с мисъл за Барселона


Реал Мадрид ще трябва да бори кризата в Европа с мисъл за Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1650 0

Ситуацията за Реал Мадрид в Шампионска лига не е никак обещаваща към момента. След първите си два двубоя мадридчани имат едва 1 точка и са на последно място в групата си. Снощи "белия балет" завърши у дома 2:2 с Брюж, а по-рано загуби от ПСЖ с 3:0 в Париж.

До края на месеца обаче за Зинедин Зидан и неговия състав предстоят още тежки тестове. На 22 октомври "кралете" ще пътуват до Истанбул за сблъсъка с Галатасарай, а 4 дни по-късно гостуват на Барселона.

Може да се окаже, че и двата двубоя ще са от еднакво значение, тъй като Реал записа най-лошия си старт в Шампионска лига в иначе славната си история. До този момент най-лошото представяне за Реал след първите два двубоя им бе осигурило 3 точки.

След "Ел Класико" Реал ще домакинства два пъти - на Леганес и на Бетис, като тези две срещи са в графата задължителни за "белите" Освен това ще са "загрявка" за домакинството на Галатасарай на 6 ноември.

Междувременно стана ясна и причината Зинедин Зидан да извади Тибо Куртоа още на почивката на мача (подробности четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички