Рамос се извини на съперника, чийто нос разби


Рамос се извини на съперника, чийто нос разби
Снимка: принтскрийн

995 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос призна, че е действал некоректно в ситуацията, в която разби с лакът носа на играча на Виктория Пилзен Милан Хавел. Това се случи по време на мача между двата тима от Шампионска лига снощи.

Хавел пострада сериозно след инцидента, но въпреки това Рамос не получи никакво наказание от рефера на срещата, завършила с победа с 5:0 за Кралския клуб. Все пак, испанският защитник се извини на съперника си в социалните мрежи.

"Футболът винаги те учи на нещо и тази вечер не трябваше да влизам в това единоборство по такъв начин. Милан, нямах намерение да те нараня. Оправяй се бързо", написа защитникът на Реал в Туитър.

Действията на Рамос предизвикаха сериозни критики, включително и от коментатора на британската телевизия ВТ Крис Сътън. "Това беше брутално изпълнение, скандално и ненужно. Той замахва с ръката си и знае точно какво прави. Заслужава да бъде наказан, и то за дълго време. Отвратително влизане", заяви Сътън след края на двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички