Прогноза за Шампионска лига: Ювентус - Тотнъм, Базел - Ман Сити


Прогноза за Шампионска лига: Ювентус - Тотнъм, Базел - Ман Сити
Снимка: Gulliver/GettyImages

4037 0

Днес, 13 февруари, се подновява битката в най-комерсиалния футболен турнир в света - Шампионска лига. Вечерта ще ни предложи два мача, като определено по-интересният ще е в Торино, където финалистът в два от последните три турнира Ювентус приема стабилния английски Тотнъм.

Ювентус - Тотнъм, 21:45 часа, 13 февруари

"Старата госпожа" е в серия от 16 мача без загуба във всички турнири, в които записа 14 победи и 2 равенства и допусна САМО 1 ГОЛ! Феноменална статистика, която не може да пренебрегнем. Тотнъм, от друга страна, не познава поражението в 12 поредни мача, в които има 8 победи и 4 равенства. Определено два от отборите в най-добра форма в цяла Европа.

В този мач ще се доверим на традициите, които имат домакините в ЕКТ, особено Шампионска лига. За нас мачът няма да е с много голове, като ще заложим на това, Юве да победи минимално. Хари Кейн е в страхотна форма, но срещу защита като тази на Ювентус и вратар като Буфон, смятаме, че "шпорите" няма да отбележат.

Прогноза на Sportlive.bg: Под 2.5 гола в мача (1.55), победа за Ювентус (2.30)

Рискова прогноза: 1:0 за Ювентус (6.00)

Базел - Ман Сити, 21:45 часа, 13 февруари

Хегемонът в швейцарския футбол Базел изпитва сериозни трудности през този сезон, като за първи път от 9 години може и да не стане шампион. "Синьо-червените" в момента са втори, като изостават на 5 точки от лидера Йънг Бойс.

За Манчестър Сити няма какво толкова да се каже. Гуардиола пише история този сезон като чупи рекорд след рекорд във Висшата лига. "Гражданите" са един от основните фаворити за трофея в Шампионска лига затова смятаме, че мачовете с Базел ще са протоколни. Вкарването на голове е лесна игра за Сити, но от друга страна в последните си 10 мача във всички турнири те 8 пъти допускат гол.

Прогноза на Sportlive.bg: Над 2.5 гола в мача (1.61) 

Рискова прогноза: Победа за Сити и голове в двете врати (3.20)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички