Прогноза за Шампионска лига: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид


Прогноза за Шампионска лига: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

2211 0

Отборите на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид излизат в първи сблъсък от 1/4-финалите в Шампионската лига. Двата тима, които са основните фаворити в турнира, се очаква да изнесат невероятен спектакъл на своите запалянковци.

И двата отбора са лидери в своите първенства, като Байерн са сигурни шампиони и със сигурност срещите с Реал Мадрид ще са от първостепенно значение за баварците. Реал води на Барселона с 3 точки в испанското първенство, а и тима на Зинедин Зидан има мач по-малко.

Баварците са в много добра добра напоследък и имат 4 победи в последните си 5 срещи, като реализираха 14 попадения. Байерн единствено загуби от Хофенхайм, но момчетата на Карло Анчелоти могат да си позволят това в първенството.

Мануел Нойер е под въпрос за срещата тази вечер, а същото може да се каже и за Роберт Левандовски, който получи контузия в рамото при успеха над Борусия Дортмунд с 4:1. Сигурен отсъстващ за тима на германците е Матс Хумелс. Така в центъра на защитата ще действат Хави Маритенес и Боатенг. В средата на игрището ще действат Шаби Алонсо и Видал, а Робен ще се подвизава по десния фланг на атаката.

Зинедин Зидан има малко повече проблеми в своята отбрана. Отсъстващи в нея са Рафаел Варан и Пепе. Даниел Карвахал също е под сериозна въпросителна за двубоя с баварците.

Отпред за Белия балет ще бъде триото Роналдо, Бейл и Бензема, макар че е възможно на мястото на францизина да стартира Алваро Мората.

Тони Кроос ще се изправи срещу своя бивш тим, а Кеземиро и Модрич ще му помагат в центъра.

Срещата ще бъде много оспорвана и като цяло се очаква този мач да бъде повече стратегически, а другата седмица и двата тима да покажат своите възможности.

Прогноза за Sportlive.bg: Равенство (4.20)

Рискова прогноза: Точен резултат 1:1 (8.00)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички