Прогноза на Шампионска лига: Барселона - ПСЖ


Прогноза на Шампионска лига: Барселона - ПСЖ
Снимка: Getty Images / Guliver

2204 0

И тази вечер продължават мачовете реванши в 1/8-финалите на Шампионската лига. Големият сблъсък противопоставя тимовете на Барселона и Пари Сен Жермен. Първата среща между двата отбора завърши с изненадващото 4:0 в полза на парижани.

Все пак в лагера на каталунците изразиха оптимизъм за срещата. Голяма част от играчите споделиха, че ще се борят до последно и няма да се предадат въпреки крайно негативния резултат.

Барселона загря за срещата с 2 поредни победи в Ла Лига съответно над Спортинг Хихон и Селта. Мачът със Спортинг завърши 6:1, а този с отбора от Виго 5:0. Ако някой от тези резултати се повтори, това означава, че Барселона са направили нещо нечувано в ШЛ.

Триото в предни позиции за Барса е пределно ясно - Меси, Суарез и Неймар. От тях се очакват головете, а Иниеста и Ракитич да ги захранват с топки. Голямата слабост на Барса определено е защитата и това си личи много ясно в мачовете срещу големите отбори. Юмтити и Пике бяха трагични в Париж и ако повторят слабото си представяне дори наполовина, то ПСЖ без проблем ще стигне поне до 1 гол.

Парижани от своя страна ще разчитат най-вече на своята средна линия, която се представи на феноменално ниво в първата среща. Марко Верати, Адриен Рабио и Блез Матюйди се представят страхотно в турнира, а най-силното им качество е бързото преливане на играта от защита в нападение.

Барса ще има по-голямо притежание на топката, но контрите на парижани без съмнение ще бъдат супероръжието на Умай Емери.

Анхел ди Мария, Лукас Моура и Едисон Кавани пък ще тормозят не особено добрата защита на каталунците, което ни дава основание да мислим, че парижани ще вкарат скъпоценен гол на Камп Ноу.

Прогноза на Sportlive.bg: И двата тима да отбележат гол (1.44)

Рискова прогноза: Победа на Барселона + двата тима да отбележат гол (2.37)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички