Почетино: Няма значение дали се изправяме срещу Борусия или Барселона


Почетино: Няма значение дали се изправяме срещу Борусия или Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1048 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино посочи от какво не е доволен преди първия 1/8-финален сблъсък с Борусия Дортмунд в Шампионска лига. Аржентинският наставник е рзочарован от факта, че мачът на "шпорите" с Лестър бе в неделя, докато "жълто-черните" имаха ден повече почивка, след като приеха у дома Хофенхайм в събота.

Въпреки всичко Почетино иска да се концентрира върху позитивното и да не се оправдава с контузии или график при лош резултат в сряда. "Вече споменах, че графикът е несправедлив към нас, но това не е оправдание, за да не пристигнем в отлично състояние утре и да се преборим за крайния успех. Мисля, че всеки може да усети енергията в нашите играчи“, заяви той. Тотнъм победи на два пъти Борусия в груповата фаза на Шампионска лига през миналия сезон, но сега ще се изправи срещу един по-сериозен отбор на Дортмунд.

"Жълто-черните" са на върха в Бундеслигата и притежават в редиците си изключителни таланти, сред които е и английският национал Джейдън Санчо. Почетино е наясно с опасността, която представляват германците и ще се опита да класира ,,шпорите“ за първи път на четвъртфиналите в надпреварата от идването си в Северен Лондон преди пет години. Въпреки контузиите на Кейн и Али, Тотнъм е в серия от четири последователни победи във Висшата лига и остава в битката за титлата. "Усещането е различно в големите двубои. За мен няма значение дали се изправяме срещу Борусия или Барселона, моята мотивация винаги е на високо ниво. Това е Шампионска лига, очаквам много тежък мач и се надявам националният стадион да е препълнен, а нашите футболисти готови за битка през всичките 90 минути“, коментира Почетино.

А какво смята Почетино за битката за титлата във Висшата лига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички