Почетино: Нищо не е решено, а и няма какво да губим срещу Аякс


Почетино: Нищо не е решено, а и няма какво да губим срещу Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

1091 0

 

"Аякс изигра изключително силни първи 30 минути в Лондон. Аякс е талантлив отбор със силни играчи и много добър треньор. Заслужиха си напълно класирането за тази фаза на турнира. Негативният резултат от първия мач влияе и нашата задача е доста сложна, но още нищо не е решено. Знаем, че трябва да победим и ще опитаме да покажем най-добрия си футбол. Няма какво да губим и се надявам момчетата да се наслаждават на момента. Очаква ни зрелищен мач", коментира Почетино.
"Преди пет години целта беше да заличим разликата с топ 4 в Англия. После - да се класираме в Шампионска лига, а след това да преодолеем груповата фаза. А ето сега, играем полуфинал. Никой не е очаквал от нас да достигнем до тази фаза на турнира", каза още Почетино.

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че неговият отбор "няма какво да губи" в реванша срещу Аякс от полуфиналите на Шампионска лига. Аржентинският специалист смята, че все още нищо не е решено, като "шпорите" имат реален шанс да се класират за големия финал на "Уанда Метрополитано".

"Аякс изигра изключително силни първи 30 минути в Лондон. Аякс е талантлив отбор със силни играчи и много добър треньор. Заслужиха си напълно класирането за тази фаза на турнира. Негативният резултат от първия мач влияе и нашата задача е доста сложна, но още нищо не е решено", започна Почетино.

Знаем, че трябва да победим и ще опитаме да покажем най-добрия си футбол. Няма какво да губим и се надявам момчетата да се наслаждават на момента. Очаква ни зрелищен мач", добави още той.

"Преди пет години целта беше да заличим разликата с топ 4 в Англия. После - да се класираме в Шампионска лига, а след това да преодолеем груповата фаза. А ето сега, играем полуфинал. Никой не е очаквал от нас да достигнем до тази фаза на турнира", завърши мениджърът на Тотнъм.

Междувременно Ливърпул се изправя срещу Барселона в другия сблъсък от полуфиналите на Шампионска лига, като двубоят може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички