Петев може да стане най-голямото посмешище в историята на Шампионска лига


Петев може да стане най-голямото посмешище в историята на Шампионска лига
Снимка: БГНЕС

2589 0

Лeвски често са подигравани за ужасяващото си представяне в групите на Шампионска лига, когато не само не спечелиха точка, но отбелязаха само един гол и получиха цели 17 от Барселона, Челси и Вердер.

Те обаче са само един от 10-те клуба, посрамили се в исторически план в най-силния клубен турнир. Отборът на Ивайло Петев Динамо (Загреб) е на път да стане най-големият неудачник в групите - съвсем вероятно е хърватският гранд за втори път да остане без точка от участието си в Лигата на богатите, което не се е случвало досега в историята.

В момента Загреб - в група с Ювентус, Севиля и Лион - имат 0 точки от 4 мача и голова разлика 0:12, като изглежда утопична идеята да спечелят нещо от оставащите си две срещи с Лион и Ювентус.

Реално обаче сега е шансът на Петев да не се превърне в най-голямото посмешище в Шампионска лига, защото французите вероятно осъзнават, че едва ли ще успеят да се преборят с Юве за втората позиция - те изостават с 4 точки от тях при още 2 кръга в програмата.

Все пак, да пожелаем успех на единствения български треньор в Шампионска лига и да се надяваме отборът му поне да успее да отбележи един гол в групите - дори Левски го направи, а съперниците му бяха по-внушителни от тези на хърватите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички