От депресията в Мюнхен до желание за мъст - Хамес иска да "убие" Реал


От депресията в Мюнхен до желание за мъст - Хамес иска да "убие" Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

1313 0

"Когато пристигнах в Байерн, Хамес изглеждаше депресиран, сломен и изобщо не беше в добра форма. Не се чувстваше добре". Думите са на Юп Хайнкес от пресконференцията, която даде пред медиите преди зрелището Байерн Мюнхен - Реал Мадрид в Шампионска лига. Родригес беше пратен при баварците през лятото, като самият той не желаеше подобен трансфер. Колумбийският плеймейкър искаше да се докаже на "Бернабеу" и вярваше, че има място в селекцията на Зидан. Вместо това той се озвова в Мюнхен, и то без да знае немски и съвсем малко английски език.

"Говорих с него често и това му помогна да придобие повече увереност в себе си. Сега е по-отворен към хората, по-свободен, а феновете са просто изумени. Когато Хамес играе, показва страхотни качества и най-вече еволюция в своята игра. Той е играч с фантазия. За да се получи неговата интеграция, трябваше да се отвори към останалите. Сега се чувства добре и е много важен за отбора ни. Сега учи и германски, но все пак комуникираме най-вече на испански", каза Хайнкес по време на пресконференцията си.

Самият Хамес не говори особено пред медиите относно предстоящия двубой, но желае да отмъсти най-вече на Зинедин Зидан за това, че френската легенда го пренебрегна. Въпреки че имаше подкрепата на Кристиано Роналдо, Хамес така и не успя да се наложи в състава на френската легенда, а до момента неговото решение изглежда правилно, предвид силната форма, демонстрирана от Иско и Марко Асенсио. Родригес обаче е твърдо решен да се докаже в мачовете с Реал Мадрид, доказвайки пред цял свят, че Зидан е сбъркал в преценката си за него, пише в анализ на "Марка" от днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички