От Рома дадоха обещание преди мача с Ливърпул: Няма само да се защитаваме


От Рома дадоха обещание преди мача с Ливърпул: Няма само да се защитаваме
Снимка: Getty Images/Guliver

990 0

Старши-треньорът на Рома Еузебио ди Франческо даде обещание на феновете на футбола, че воденият от него тим няма да изпадне в глуха защита срещу Ливърпул. Мърсисайдци притежат истински смъртоносно нападение в лицето на Садио Мане, Роберто Фирмино и най-добрия играч във Висшата лига Мохамед Салах, но бившият наставник на Сасуоло е категоричен, че "вълците" излизат, за да надиграят своя съперник.

"Няма да изпадаме в глуха защита. Те трябва да се постараят наистина много, за да ни натикат в нашето наказателно поле. За нас от ключово значение ще бъде да се придвижваме компактно по терена", заяви бившият халф и настоящ треньор на Рома.

Той също така разкри, че неговите възпитаници няма да се фокусират индивидуално върху Мохамед Салах или друг играч на Ливърпул, а защитата ще бъде подготвена за компактно придвижване и зонална дефанзивна линия.

ГНУСНО: Легенди на Рома показаха среден пръст на емблемата на Ливърпул (СНИМКА)

"Няма смисъл да го правим. Ливърпул не е само Салах, защото цялото атакуващи трио играе силно и това не е незначителна подробност. Не сме се готвили за мача с мисълта да опазим един играч. Разбира се, че ще внимаваме много с най-добрите им футболисти, но не сме концентрирани само върху един", добави Ди Франческо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички