Още един обрат на Интер в Шампионска лига


Още един обрат на Интер в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1125 0

Италианският Интер продължава добрата си серия във всички турнири, а в Шампионска лига записа втори пореден обрат, който може да бъде с цената на всичко за "нерадзурите". Те стигнаха до 2:1 при гостуването си на ПСВ, въпреки че изостанаха в резултата.

В 27' Росарио вкара фантастично попадение. Той получи топката от Лозано в дясната половина пред наказателното поле и с феноменално изпълнение даде аванс на холандския гранд.

Интер обаче отбеляза много ценно попадение точно в края на първото полувреме. В 44' вратарят на домакините направи страхотно двойно спасяване при удар отдалеч на Асамоа, а след това и добавка на Икарди. Топката обаче остана в игра и Наинголан беше точен - 1:1.

В 50' домакините удариха греда чрез Гастой Перейро, а 10 минути по-късно Интер отново ликуваше с гол. Матиас Весино пусна далечен пас за Мауро Икарди в наказателното поле. Там обаче вратарят не успя да пресече подаването, а вместо да играе с топката, избута своя съотборник, пазещ аржентинеца. За него остана лесното и той се разписа - 1:2.

В края на мача Ървинг Лозано направи страхотен пробив през защитата на Интер, но завършващият му удар беше разочароващ - пропуснат шанс и победа за "нерадзурите". Те стигнаха до обрат и срещу Тотнъм в първия мач и по този начин събраха пълен актив от 6 точки.

Лидер е Барселона с 6 точки, но много по-добра голова разлика от европейския шампион за 2010 година. ПСВ е с равен актив с Тотнъм - 0 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички