Още един ас на Реал Мадрид е аут от сблъсъка с ПСЖ в Шампионска лига


Още един ас на Реал Мадрид е аут от сблъсъка с ПСЖ в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

2357 0

Въпреки че Реал Мадрид подобри формата си в последния месец, "белия балет" беше сполетян от нов проблем. След като Марсело и Тони Кроос се контузиха, сега трети важен футболист на Зинедин Зидан може да пропусне гостуването на ПСЖ в Шампионска лига. Това е маестрото в халфовата линия на "кралете" Лука Модрич. 

Халфът с №10 пропусна сутрешната тренировка на "белия балет", като днес от клуба ще обявят каква точно е травмата, която вади хърватина от игра. Според няколко източника в Испания обаче, той почти със сигурност ще пропусне гостуването на ПСЖ в Шампионска лига. Реал Мадрид натрупа аванс от 3:1 срещу френския хегемон, но това е трети титуляр, който е изправен пред угрозата да не играе в Париж.

Марсело получи контузия по време на гостуването на Бетис и играе под 30 минути в мача. Той има разтежение в задната част на бедрото, а контузията му обикновено изисква 3-4 седмици пълна почивка. Травмата му дойде в момент, в който формата му се подобряваше драстично, а освен това вкара и 3-ия гол срещу ПСЖ.

Тони Кроос също може да изпуне мача с парижани, тъй като ще е аут точно до мача срещу Неймар и компания. Все пак от триото той е с най-големи шансове да играе.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички