Оливер Кан: Рамос умишлено контузи Салах, Зидан може да е участвал


Оливер Кан: Рамос умишлено контузи Салах, Зидан може да е участвал
Снимка: Getty Images/Guliver

4292 0

Бившият вратар на Германия Оливер Кан се присъедини към онези, които са на мнение, че Серхио Рамос умишлено е контузил Мохамед Салах по време на финала на Шампионска лига в Киев. Германецът разкритикува защитника на мадридчани.

"От година на година Серхио Рамос се проявява от не най-добрата си страна. Той е капитан на отбора, така че не може да се наложи да свърши мръсната работа. Съмнявам се, че Зидан не е участвал в контузването на Салах, но това е само догадка. Някои треньори дават подобни указания", заяви Кан, цитиран от "ZDF".

"Серхио умишлено контузи Салах. Вижте епизода, всичко се вижда много ясно. Но когато видях удара в главата на Лорис Кариус, осъзнах, че не съм сгрешил за Рамос", допълни легендарният вратар.

Както е известно, звездата на Ливърпул се контузи в единоборство с Рамос някъде около 30-ата минута на мача. Няколко минути по-късно египтянинът напусна игра, заради болките в рамото си. Салах може да пропусне и първия мач на Египет на Световното първенство в Русия заради контузията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички