Ножицата на Роналдо не е гол №1 в четвъртфиналите на Шампионска лига


Ножицата на Роналдо не е гол №1 в четвъртфиналите на Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

5673 0

Феновете на футболната игра си казаха мнението относно това кой е най-красивият гол в четвъртфиналите на Шампионска лига. И това учудващо не е задната ножица на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид.

В четвъртфиналите на най-престижния европейски клубен турнир Рома победи Барселона след 1:4 като гост, Реал изхвърли от надпреварата Ювентус, въпреки че бе близо до изненада, Ливърпул победи Манчестър Сити с общ резултат в двата мача 5:1, а Байерн елиминира Севиля, въпреки че не бе убедителен и в двата мача.

След края на тази фаза УЕФА определи пет гола, които да спорят за най-добро попадение. Това бяха невероятната задна ножица на Кристиано Роналдо във вратата на Ювентус в Торино, красивият гол на Мохамед Салах във вратата на Сити в реванша, изстрелът на Алекс Окслейд-Чембърлейн в първия мач с "гражданите", първият гол на Марио Манджукич на "Бернабеу" и попадението на Луис Суарес в първия мач с Рома.

Феновете, които дадоха своя глас в питането, определиха гола на Салах за най-добър. За него са гласували 39% от феновете, докато за попадението на Роналдо са 30%. На трето място с 14% е голът на Окслейд-Чембърлейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички