Нико Ковач също има проблеми преди реванша с Ливърпул


Нико Ковач също има проблеми преди реванша с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1107 0

Отборът на Байерн Мюнхен посреща утре английския Ливърпул на "Алианц Арена". Двата тима се изправят един срещу друг в среща-реванш, след като в първия двубой двата тима не си отбелязаха попадения на "Анфийлд".

Давид Алаба и Кингсли Коман са здрави, но ще се реши в последния момент дали да започнат от първата минута в реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Ливърпул, заяви старши треньорът Нико Ковач.

"Алаба взе участие във вчерашната тренировка и изглеждаше добре. Мисля, че той може да започне от началото - психически и физически е готов да помогне на отбора. Коман също е здрав и ще видим дали ще стартира от самото начало, но във всеки случай е опция", каза треньорът на баварците, които ще бъдат без наказания Джошуа Кимих.

РОНАЛДО: НЕКА ВЯРВАМЕ, ЧЕ МОЖЕМ ДА ОТСТРАНИМ АТЛЕТИКО

"Знаем, че Ливърпул е отбор със солидна защита и особено, когато Ван Дайк е на терена. Ние обаче показахме и в Бундеслигата, че можем да вкарваме голове и ще подходим агресивно към мача. Едва ли той ще завърши 0:0 като на "Анфийлд". Вярвам, че ще бъдем далеч по-ефективни и пред нашите фенове ще създадем повече голови ситуации", допълни хърватинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички