Не е Меси, друг играч е най-голямата заплаха за Тотнъм


Не е Меси, друг играч е най-голямата заплаха за Тотнъм
Снимка: Getty Images/Gulliver

1850 0

Тотнъм приема Барселона в един от най-ожесточените двубои в Шампионска лига тази вечер. "Шпорите" са поставени под напрежение, след като допуснаха обрат в Милано срещу Интер и нова загуба може сериозно да намали шансовете им за продължаване в турнира.

Най-голямата заплаха за тима на Маурисио Почетино би трябвало да е Меси, но статистиката показва, че един друг нападател има страхотни показатели срещу лондончани. Лиус Суарес има четири гола в последните си три мача срещу Тотнъм, като всичките са отбелязани във Висшата лига, по времето, когато уругваецът носеше екипа на Ливърпул.

След като премина в Барселона през 2014 година, Суарес се утвърди като един от най-добрите нападатели в света. Той обаче не се намира в много добра форма в момента. Само три гола в девет мача е недостатъчно за футболист от неговата класа, но нищо чудно той да се отпуши тази вечер.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ТОТНЪМ - БАРСЕЛОНА В ШАМПИОНСКА ЛИГА?

Тотнъм няма да може да разчита на редица свой титуляри, сред които: Вертонген, Ериксен, Деле Али. Аут за сблъсъка е Муса Дембеле, а също и Серж Орие. Двубоят започва в 22:00 часа и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички