Най-тежкият футболист заплаши Серхио Рамос в уникално ВИДЕО


Най-тежкият футболист заплаши Серхио Рамос в уникално ВИДЕО
Снимка: Getty Images/Guliver

4949 0

Историите около контузията на Мохамед Салах във финала на Шампионска лига наистина нямат край. По темата се изказаха компетентни и некомпетентни хора свързани или не с футбола.

Поредният футболист, който реши да изкаже мнение обаче е малко по-различен. Той не е обиковен футболист, а е определян като "най-здравия" в този спорт. Става дума за тарана на Уикъмб Уондърърс Адебайо Акинфенва. Като малък той е един от най-големите фенове на Ливърпул и често ходи на мачове на тима, като и до днес не крие любовта си към "червения" тим.

В забавно видео, което нападателят споделя в социалната мрежа "Twitter" той се заканва на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос, с който Салах влезе в единоборство и последва травмата на египтянина.

"Здравейте. Мина известно време от финала в Шампионска лига, но аз сега се връщам от почивка. Серхио Рамос, ти изкара моя приятел Серхио Рамос от игра. Виж, аз никога няма да играя срещу теб, защото аз никога няма да се класирам в Шампионска лига и затова си късметлия, но ако го направя...", казва Акинфенва, след което буквално смачква футболна бутонка, с което показва какво ще се случи на Рамос, ако двамата се срещнат на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички