Най-красивите голове в 1/8-финалите на Шампионската лига (ВИДЕО)


Най-красивите голове в 1/8-финалите на Шампионската лига (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1868 0

Шампионската лига се завърна с гръм и трясък на телевизионния екран и ни очарова със страхотни мачове, безкомпоримисни единоборства и класни отигравания. Безспорно обаче, черешката на всеки мач - това са класните попадения, а в първите 1/8-финални срещи имаше много шедьоври.

3) Каземиро - Реал Мадрид

Полузащитникът на мадридчани реализира страхотно попадение от над 25 метра във вратата на Пепе Рейна от Наполи с което оформи крайния резултат - 3:1.

2) Ариен Робен - Байерн Мюнхен

Всеки футболист, изправял се срещу Ариен Робен знае, че холандското крило притежава само един финт, но никой не може да му се противопостави. Футболистите на Арсенал са поредното доказателство за това. Робен финтира горките защитници на Арсенал, влезе навътре към средата на атаката и с мощен удар препарира слабичкия в мача Давид Оспина.

1) Радамел Фалкао - Монако

Монако загуби гостуването си на Манчестър Сити в най-интересният мач в Шампионската лига през този сезон. Фалкао реализира 2 гола, изпусна дузпа, направи и голяма грешка, която доведе до втория гол на англичаните - нападателят бе звездата на мача. Вторият му гол в мача обаче бе истински шедьовър. Колумбиецът надбяга 50 милионната покупка на Сити Джон Стоунс, след това го преодоля безпроблемно и с прехвърлящ удар от 20 метра остави безпомощен Вили Кабайеро. Просто се насладете на класата на "Ел Тигре".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички