Мюлер разкри ключа към успеха в Андалусия: Изолирахме публиката им


Мюлер разкри ключа към успеха в Андалусия: Изолирахме публиката им
Снимка: Getty Images/Guliver

1013 0

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер разкри как със съотборниците му са успяли да се справят с фактора "публика" по време на мача със Севиля в Андалусия. "Баварците" се наложиха с 2:1 над испанците в първия четвъртфинален мач в Шампионска лига между двата тима.

"Това беше мач с много и различни моменти. Това е много добре, но имаше моменти, които не бихме искали да виждаме. Започнахме добре, първите десет минути добре разигравахме топката от защита, не позволихме на атмосферата на стадиона да ни повлияе. Но в един момент направихме няколко грешки", коментира Мюлер пред официалния сайт на германския клуб.

"След като загубихме топката, позволихме на съперника да създаде моменти. Твърде много си подавахме по широчината на терена. През второто полувреме увеличихме темпото и натиснахме противника. Така нашата игра започна да изглежда по-добре. Победата навън с 2:1 е страхотен резултат. На нашия стадион ще им бъде трудно да ни победят", допълва нападателят.

Реваншът в Мюнхен е на 11 април от 21,45 часа.

Заслужава да се отбележи, че малко преди началото на всеки двубой на "Рамон Санчес Писхуан" 40 хиляди зрители пеят 100-годишния химн на клуба. За тях това е ключов момент преди мач, за да могат да предизвикат правилните емоции за предстоящите горещи 90 минути. И почти винаги това дава резултат. Отборът във всяко домакинство е в синхрон със своите фенове, които са безстрашни, нахални и изпълнени с енергия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички