Моуриньо разкри какво очаква от сблъсъка Барселона - Ливърпул


Моуриньо разкри какво очаква от сблъсъка Барселона - Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3231 0

Бившият мениджър на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира предстоящия полуфинален сблъсък в Шампионска лига между съставите на Барселона и Ливърпул. Португалският специалист е на мнение, че мърсисайдци имат реален шанс да достигнат до големия финал, като посочи и най-силните страни на "червените".

"Ван Дайк е феноменален, а в почти всеки мач Фирмино, Салах и Мане вкарват. Посочете ми мач, в който някой от тримата не е отбелязвал гол. Това е голяма рядкост. През миналия сезон Ливърпул бе на финал, сега е на полуфинал и според мен има 50% шанс отново да стигне до финала", заяви Моуриньо.

"Мисля, че в реванша Барселона ще има неприятности, както беше и на "Олд Трафорд". Затова мисля, че в първия мач Барселона ще се опита да вземе предимство, но както казах и преди това, Мане, Салах и Фирмино са много опасни и могат да наранят Барселона", добави още той.

Междувременно Емануел Адебайор разказа любопитна история от престоя си в Реал Мадрид, при която Жозе Моуриньо едва не убива Кристиано Роналдо, въпреки че нападателят е отбелязал хеттрик (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички