Моуриньо: Да се защитаваш добре не е престъпление


Моуриньо: Да се защитаваш добре не е престъпление
Снимка: Guliver/GettyImages

1066 0

"Когато чета пресата в Англия и Португалия, имам чувството, че да се защитаваш добре е престъпление. А то не е“, коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо след успеха над Бенфика с 1:0 миналата вечер.

Наставникът на "червените дяволи“ бе доста критикуван за негативното представяне на тима му в дербито с Ливърпул през уикенда, а вчера неговите възпитаници отново не показаха атрактивен футбол, но стигнаха до третия си пореден успех в Шампионска лига.

"Другите мениджъри и играчи не получават толкова критика, когато се защитават. Може би и аз съм виновен за нещо – че никога не говоря за контузии. Другите мениджъри постоянно се оплакват, когато имат контузен футболист. Аз никога не го правя. Моят начин е да игнорирам отсъстващите играчи и да се фокусирам върху тези, които са на разположение. Ибрахимович, Погба, Рохо, Фелайни - и аз мога да се оплаквам, но не го правя. Отидохме в Ливърпул с двама централни халфа и никой друг. Но в крайна сметка, от 12 мача имаме 10 победи и 9 сухи мрежи. Това не е зле“, каза Моуриньо след успеха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички