Моуриньо: 0:0 срещу Валенсия нито е лош, нито добър резултат


Моуриньо: 0:0 срещу Валенсия нито е лош, нито добър резултат
Снимка: Getty Images/Gulliver

916 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира нулевото равенство на тима у дома срещу Валенсия в двубой от груповата фаза на Шампионска лига снощи. Поругалецът сподели, че на тима липсва техническата възможност да изнася топката, а и интензивността в играта не е на достатъчно високо ниво. "Червените дяволи“ са вече в серия от четири последователни мача без победа във всички турнири.

"Не може да изграждаме атаките си от защитата поради липса на технически способности, започна той. - Играчите се опитаха, вдигнаха нивото си на интензивност, но то не бе достатъчно високо. Имахме няколко много добри шанса да спечелим, но смятам, че равенството е справедлив резултат“.

СЪР АЛЕКС РАЗТРЕВОЖЕН, ЧЕ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД СЕ ПРЕВРЪЩА В ЦИРК

Наставникът призна, че Юнайтед са се опитали по-скоро да спрат Валенсия, отколкото да покажат своите силни страни, защото в момента на състава му липсва самочувствие. "Спряхме един силен отбор на контраатака, знаехме отлично, че няма да създадем 20 голови положения. Нашите атакуващи футболисти не са в най-добрата си форма на индивидуално ниво и откъм самочувствие. Мислехме, че с три или четири създадени голови положения ще реализираме попадение и ще спечелим. Това не е лош резултат – не е нито добър, нито лош, в интерес на истината. Предстоят ни два мача с Ювентус, за да си осигурим необходимия брой точки, за да продължим напред. Попаднахме в тежка група. Играем срещу Нюкасъл през уикенда преди международната пауза, а след това се изправяме срещу Челси и Ювентус в рамките на три дни. Ще бъде добре за отбора, ако спечелим срещу Нюкасъл“, завърши мениджърът. Червените дяволи“ приемат "свраките“ на "Олд Трафорд“ в събота вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички