Мохамед Салах проговори за сблъсъка със Серхио Рамос и контузията


Мохамед Салах проговори за сблъсъка със Серхио Рамос и контузията
Снимка: Guliver/GettyImages

6615 0

В неделния ден излязоха много "фалшиви" изказвания на Мохамед Салах, който днес се подложи на ядрено-магнитен резонанс, който трябва да установи сериозността на неговата контузия. С публикация в своя профил в социалните мрежи звездата на Ливърпул изрази категоричното си желание да играе на Световното първенство по футбол, както и съжалението си, че не успя да помогне на Ливърпул да се пребори с Реал Мадрид във финала на Шампионска лига.

"Беше много тежка вечер, но аз съм боец.  Независимо от шансовете, ще направя всичко по силите си, за да играя на Световното първенство, за да направя всички вас горди. Любовта и подкрепата ви ще ми дадат силите, от които имам нужда", написа той в "Twitter".

По последна информация ядрено-магнитният резонанс не е показал сериозно увреждане в областта на рамото. Възстановяването на напдателя трябва да продължи около 3 седмици и той да е на линия, ако не за първия, то за втория мач на Мондиал 2018.

Салах получи контузия в 25' на финала в Шампионска лига след сблъсък със Серхио Рамос. В борба за топката двамата държаха ръцете си, но при падането лявата ръка на Салах остана под тялото на испанския защитник. Той се опита да продължи срещата, но това се оказа невъзможно и в 30' той излезе от терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички