Модрич: Раздразнени сме, не очаквахме да загубим точки тук


Модрич: Раздразнени сме, не очаквахме да загубим точки тук
Снимка: Getty Images/Guliver

4091 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич призна, че отборът му е шокиран от загубата в Шампионска лига, нанесена им от ЦСКА (Москва). Хърватинът разкри, че настроението в съблекалнята на 13-кратния европейски клубен шампион изобщо не е добро след 0:1 срещу руския клуб. "Белите" не са вкарвали гол в трети пореден свой мач.

"Ние сме раздразнени. Не очаквахме да загубим точки тук и атмосферата в съблекалнята сега не е най-добрата. Трябва да вдигнем главите си. В последните си 3 мача не играхме на нивото си. Срещу Атлетико през второто полувреме действахме малко по-добре. Когато не вкарваш, това буди безпокойство. Но ще намерим изход от ситуацията. Трябва да се съберем и да бъдем позитивни", коментира халфът, цитиран от официалния сайт на клуба.

ЛОПЕТЕГИ: РАМОС Е ИЗИГРАЛ БЕЗБРОЙ МИНУТИ ПОВЕЧЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ

"Започнах мача като резерва, защото треньорът ми каза да си почивам. Играх в три или четири поредни мача. Наложи му се обаче да ме пусне, защото във футбола е трудно да планираш всичко точно. Опитах се да помогна на отбора. Имахме моменти, но не успяхме да ги реализираме. Трябва да подобрим това", каза още Футболист на 2018 година според ФИФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички