Мениджърът на Порто: Няма да търсим отмъщение за миналия сезон


Мениджърът на Порто: Няма да търсим отмъщение за миналия сезон
Снимка: Getty Images/Gulliver

933 0

Мениджърът на Порто Серджо Консейсао заяви, че неговият отбор няма да търси реванш срещу Ливърпул за миналия сезон, когато "синьо-белите" бяха отстранени от Шампионска лига след поражение с 5:0 на свой терен. Двата отбора се изправят отново един срещу друг тази вечер на "Анфийлд".

"Не става въпрос за реванш. Всеки един мач е различен. Предишните резултати не могат да ни повлияят. Не трябва да мислим за миналия сезон. Трябва да бъде концентрирани върху предизвикателството, което ни предстои след часове на "Анфийлд". Ливърпул е много класен отбор, наясно сме със силните им страни", заяви Консейсао.

"Не става въпрос за реванш. Всеки един мач е различен. Предишните резултати не могат да ни повлияят. Не трябва да мислим за миналия сезон. Трябва да бъде концентрирани върху предизвикателството, което ни предстои след часове на "Анфийлд". Ливърпул е много класен отбор, наясно сме със силните им страни", 
"Ливърпул играе на много високо ниво и всяка седмица се изправя срещу сериозен съперник от Висшата лига. При нас положението не е точно такова, без да искам да обидя останалите португалски отбори. Заради силата на съперника и кадровите проблеми, които имаме, ще трябва да подходим много умно и креативно в стратегията си за мача""Не става въпрос за реванш. Всеки един мач е различен. Предишните резултати не могат да ни повлияят. Не трябва да мислим за миналия сезон. Трябва да бъде концентрирани върху предизвикателството, което ни предстои след часове на "Анфийлд". Ливърпул е много класен отбор, наясно сме със силните им страни", заяви Консейсао.

"Ливърпул играе на много високо ниво и всяка седмица се изправя срещу сериозен съперник от Висшата лига. При нас положението не е точно такова, без да искам да обидя останалите португалски отбори. Заради силата на съперника и кадровите проблеми, които имаме, ще трябва да подходим много умно и креативно в стратегията си за мача", добави още той.

Къде да гледаме сблъсъка между Ливърпул и Порто - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички