Манчестър Юнайтед ще отнесе дисциплинарно наказание от УЕФА


Манчестър Юнайтед ще отнесе дисциплинарно наказание от УЕФА
Снимка: Getty Images/Gulliver

1189 0

УЕФА ще накаже дисциплинарно Манчестър Юнайтед, след като отборът закъсня за пристигането си на "Олд Трафорд" за мача срещу Валенсия от Шампионска лига.

Това принуди съдията на мача да даде начален съдийски сигнал пет минути след предвидения час от 22:00 часа. Случаят ще бъде разгледан детайлно на 18 октомври. Жозе Моуриньо обвини полицията в Манчестър за забавянето, твърдейки, че не е осигурила ескорт на тима до стадиона, което пък е довело до късното пристигане.

"Напуснахме хотела в 18 часа, като се надявахме, че тридесет минути ще са достатъчни. Но този път полицията отказа да ни придружи и трябваше да дойдем сами", оплака се Моуриньо. "Благодарен съм на УЕФА и на съдията, че ни позволиха да започнем пет минути по-късно, защото се нуждаехме от поне час и половина, за да се подготвим за мача".

От полицейския участък в Манчестър опровергаха обвиненията на португалеца. "Всички полицейски служители са длъжни да направят ескорт, само ако има информация за рисково събитие или такова, което носи заплаха за играчите", се казва в становището на полицията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички