Луис Енрике: Щом те могат да ни вкарат 4, ние ще вкараме...


Луис Енрике: Щом те могат да ни вкарат 4, ние ще вкараме...
Снимка: Getty Images/Guliver

1949 0

Старши треньорът на Барселона Луис Енрике изрази увереност преди утрешния реванш с френския първенец Пари Сен Жермен от осминафиналите в Шампионска лига.

Въпреки катастрофалната загуба с 0:4 в първия мач на Парк де Пренс, испанският специалист сподели, че неговият тим се намира в страхотна форма в момента и е способен да поднесе изненада в предстоящия двубой.

"Намираме се пред елиминация и нямаме какво да губим - само можем да спечелим. И, ако отбор като ПСЖ може да вкара 4 гола, то ние можем да отбележим поне 6", категорично отсече наставникът по време на пресконференцията преди двубоя в сряда.

"Без никакво съмнение трябва да сме търпеливи. Ясно е какво трябва да направим след загубата, но да не забравяме, че се намираме само в средата на сблъсъка - ПСЖ е много класен отбор и ще ни е много трудно, но сме готови за това.

Ако мога да напиша сценарий за двубоя ни с ПСЖ, то той би бил подобен на тези от последните ни два мача – да реализираме много попадения и по този начин тимът ни да добие допълнителна увереност и да бъде още по-силен, заяви Енрике.

Намираме се в добра форма и сме готови да изиграем този труден елиминационен мач, който на пръв поглед изглежда вече загубен. Аз обаче съм убеден, че можем да създадем нужните положения и да обърнем ситуацията в наша полза. Ще се борим докрай, демонстрирайки качеството, което показахме в последните няколко седмици. Нашето предизвикателство срещу ПСЖ е да докажем, че сме по-добри от тях и че можем да поправим случилото се в предния мач в следващите 90 минути”, допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички