Луис Енрике: Представихме се слабо в Торино и за това отпадаме


Луис Енрике: Представихме се слабо в Торино и за това отпадаме
Снимка: Gulliver/GettyImages

2548 0

Старши треньорът на Барселона Луис Енрике не скри разочарованието си от отпадането на неговия тим от Шампионската лига. Вчера каталунците стигнаха само до нулево равенство на своя Ноу Камп в четвъртфиналния реванш с Ювентус и така напуснаха надпреварата с общ резултат 0:3. Енрике посочи именно тежкото поражение в първия сблъсък с „бианконерите”, като основната причина за отпадането на Барса на този етап от надпреварата.

„Дълго време ще помня случилото се в първия мач на „Ювентус Стейдиъм”. Участието ни в турнира през този сезон бе незабравимо, но за съжаление слабото ни представяне в Торино ни коства скъпо”, заяви Енрике след мача. Трябваше да бъдем по-спокойни и по-фокусирани. Опитахме всичко, имахме много изстрели към вратата, но за съжаление само един в нейните очертания. Демонстрирахме страхотно поведение, показахме голямо желание и определено отпадането е голямо разочарование за нас. След този мач в нас остава тъга, но не можем да виним никого. Опитахме всичко възможно до самия край, борихме се да застрашим тяхната врата, но за съжаление не успяхме да реализираме. Разочарован съм, че не успяхме да спечелим мача при положение, че дадохме всичко от себе си”, допълни още той.

Енрике коментира и предстоящото Ел Класико срещу Реал Мадрид през уикенда, като двубоят може да се окаже решаващ за изхода в борбата за първото място в Примера. Пред нас се открива възможност да се върнем в борбата за титлата. Щастлив съм, че имам възможността да работя в клуб, който винаги иска да печели.” Преди неделния сблъсък на „Сантяго Бернабеу” Барселона изостава на 3 точки от големия си съперник, като Кралския клуб е и с мач по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички