Къде да гледаме сблъсъка Генк - Ливърпул?


Къде да гледаме сблъсъка Генк - Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

2223 0

Тази вечер в 22:00 часа българско време европейският клубен шампион - Ливърпул, гостува на Генк в трети мач от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят ще бъде излъчен пряко по "Ring BG, като можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg. 

Мърсисайдци изпитват проблем с гостуванията си в Шампионска лига, но излизат като явен фаворит. През уикенда те допуснаха първо равенство във Висшата лига, като това се случи в дербито срещу Манчестър Юнайтед (1:1). В Европа Ливърпул има на сметката си победа (4:3 над Ред Бул Залцбург) и загуба (0:2 от Наполи).

Генк не се намира в особено добра форма. В Белгия заема 6-тото място с 16 точки от 10 изиграни мача. В Шампионска лига е на последното място в своята група, след като бе разгромен от Залцбург с 2:6. Все пак, белгийците показаха, че не трябва да бъдат подценявани, защото взеха точка от Наполи.

Първи в група Е е Наполи с 4 точки, следван от Ливърпул и Ред Бул Залцбург с по 3, а на дъното, както вече бе споменато, е именно Генк - с точка. А какво заяви Юрген Клоп преди днешния мач и какво трябва да подобрява неговия тим - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички