Къде да гледаме сблъсъка Аякс - Тотнъм?


Къде да гледаме сблъсъка Аякс - Тотнъм?
Снимка: Getty Images/Guliver

2374 0

Тази вечер ще бъде определен и вторият финалист в Шампионска лига. Снощи Ливърпул постигна знаменит обрат срещу Барселона, като отбеляза 4 гола и по този начин заличи преднината на каталунците от първия двубой. Днес Аякс и Тотнъм пък ще спорят във втория полуфинал.

Холандският тим взе много удобна преднина, след като в Лондон надделя минимално с 1:0 с гол на Дони ван де Беек. Двубоя е от 22 часа, като ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да го наблюдавате пряко по BTV Action.

В първата среща срещу холандците Тотнъм не можеше да разчита на героя  Хьон-Мин Сон, който бе наказан. Сега обаче южнокореецът ще е на линия, но аут остава нападателят Хари Кейн. Аут са още Серж Орие, Давинсон Санчес и Хари Уинкс. За Аякс единствен контузен е младият Карл Ейтинг. Извън 11-те ще остане и вкаралият четвъртия гол във финала за Купата на Холандия срещу Вилем II - Расмус Кристенсен.

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, бе на седмото небе от щастие, като дори използва и нецензурни думи в интервюто си - вижте

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички