Къде да гледаме Ливърпул - Барселона в Шампионска лига?


Къде да гледаме Ливърпул - Барселона в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

8969 0

Страхотен мач ни очаква тази вечер в турнира Шампионска лига. От 22,00 часа Ливърпул посреща Барселона в полуфинален мач-реванш, в който ще се опита да продължи към финала след изоставане с 0:3 в първия двубой. Дербито ще бъде предавано пряко по MAX sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

На английския гранд обаче няма да му е никак лесно. Докато почти всички звезди на каталунците получиха почивка в последния мач на тима - срещу Селта в първенството, титулярният състав на Ливърпул изнесе тежък мач срещу Нюкасъл, който ги остави в битката за титлата в Англия.

Друг проблем пред мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп е, че той ще играе без двама от най-важните си играчи. Мача заради контузии пропускат Мохамед Салах и Роберто Фирмино. За Барселона единствената по-сериозно кадрова загуба е контузията на Усман Дембеле, но неговото отсъствие едва ли ще се отрази значително на представянето на отбора. А какво е едно от основните притеснения на феновете на Барселона преди гостуването в Ливърпул вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички