Къде да гледаме Барселона - Манчестър Юнайтед в Шампионска лига?


Къде да гледаме Барселона - Манчестър Юнайтед в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

5731 0

След 1:0 за Барселона в първия мач, тази вечер каталунците се срещат с Манчестър Юнайтед у дома, за да определят един от четиримата полуфиналисти в Шампионска лига. Мачът започва в 22.00 часа и ще бъде предаван пряко по "Max Sport 3". Можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

След първия мач в Манчестър мнозина обвиниха "червените дяволи", че са "паркирали автобуса" и не са показали атакуващото си лице на испанския гранд. Но след тежкия сезон присъствието на английския колос на четвъртфиналите е достатъчно похвално и феновете могат да са сигурни, че и на "Камп ноу" те нямат да се дадат без битка. Те бяха в още по-лошо положение в осминафиналите - срещу ПСЖ, но успяха да продължат напред. Така че, мачът обещава да е интересен.

В лагера на каталунците всичко е наред. В последния мач от първенството треньорът Ернесто Валверде даде почивка на ключовите си играчи и сега те са в по-добро физическо състояние. Още повече, че съперникът днес в същото време игра тежък мач в първенството срещу Уест Хем (2:1).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички