Клоп превъртя социалните мрежи с изумителна идея за гостуването на Атлетико


Клоп превъртя социалните мрежи с изумителна идея за гостуването на Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

8714 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп провежда в момента подготовката на своя тим за Световното клубно първенство, но след жребия за осминафиналите в Шампионска лига имаше много интересен коментар относно следващия опонент на европейския шампион - Атлетико (Мадрид). 

Тегленето в понеделник означава, че Ливърпул ще се върне на стадиона, на който прекрати трофейната си суша и спечели Шампионска лига - Уанда Метрополитано. И германският специалист имаше много интересен коментар по темата. 

"Мисля, че във финала на Шампионска лига бяхме в домакинската съблекалня. Може би ще ги помолим дали могат отново да ни дадат тази съблекалня. Беше много хубава. Също така беше пълна с транспаранти на Ливърпул, но може би вече са ги махнали", каза шеговито Клоп пред клубния сайт. 

Желанието преди жребия на много фенове на Ливърпул беше да се падне Реал Мадрид, тъй като "червените" жадуват за мъст след загубения финал в турнира през 2018 година, когато две грешки на Лорис Кариус доведоха до загуба с 1:3 от "белия балет". Клоп също е имал усещане, че ще се падне един от мадридските клубове на неговия отбор. 

"Жребият определено е интересен, а преди тегленето си мислех, че ще ни се падне точно тим от Мадрид - който и да е от двата гранда. Ето, че стана точно така. Мадрид е много специално място за нас. Място, където имаме фантастични спомени. Страхотно е, че ще се върнем там, но да не забравяме, че това е крепостта на Атлетико", каза още германецът. В интервюто от Катар Клоп разкри очакванията си за двете битки с испанския гранд и мнението си за Диего Симеоне (вижте какво каза в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички