Килиан Мбапе взе важно решение за бъдещето си


Килиан Мбапе взе важно решение за бъдещето си
Снимка: Guliver/GettyImages

2906 0

Младата френска звезда Килиан Мбапе реши къде ще продължи кариерата си през следващия сезон. 20-годишният нападател ще продължи да носи фланелката на Пари Сен Жермен и през следващата кампания. Информацията дойде от директора на парижани Леонардо, който отговори на въпроси от журналисти след двубоя срещу Реал Мадрид във вчерашната вечер.

„Единственото, което знам е, че Мбапе остава при нас на 100% и през следващия сезон. Всичко друго, което се говори, са глупости. Работим по новия договор на Килиан, който ще бъде факт съвсем скоро”заяви Леонардо. Френският нападател е обект на сериозен интерес от страна на Реал Мадрид, като мениджърът на „Кралския клуб“ Зинедин Зидан каза, че е „влюбен“ в Мбапе и би искал да го доведе на „Сантиаго Бернабеу“.

Снощи младият стрелец вкара едно от попаденията за своя ПСЖ при равенството 2:2 в гостуването на Реал Мадрид в Шампионската лига. По този начин парижани си осигуриха първото място в група А и ще са поставени в жребия за осминафиналите. А ето какво каза Томас Тухел за решението си да остави Неймар резерва във вчерашния мач.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички