Кавани и Неймар най-сетне проговориха за скандала помежду им


Кавани и Неймар най-сетне проговориха за скандала помежду им
Снимка: Getty Images/Gulliver

2112 0

На големите звезди на ПСЖ Неймар и Единсон Кавани им се наложи за първи път да коментират спекулациите от последната седмица относно техните отношения. В мач срещу Лион от френското първенство Кавани не успя да реализира дузпа, като преди това уругваецът се сдърпа с Неймар по повод това кой трябва да бие 11-метровия удар. Разногласия между двамата имаше и преди това, този път за изпълнение на пряк свободен удар.

След гръмката победа над Байерн в Шампионска лига двамата бяха категорични, че медиите са преувеличили с информациите за случилото се.

"Много истории бяха измислени. Говори се прекалено много за неща, които не се знаят. Много хора се опитват да навлязат в нашето лично пространство, в нашата съблекалня. Дразнещо е, защото често се правят и неверни твърдения. Както и да е, всичко е наред", каза Неймар.

Кавани добави следното: "Всички сме различни и можем да имаме различни начини на живот и възприятие. Когато обаче сме на терена, всички работим заедно, като семейство, което има една цел - отборът да побеждава."

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички