Изпитват ли страх защитниците, на които им предстои сблъсък с Меси, Неймар и Суарес?


Изпитват ли страх защитниците, на които им предстои сблъсък с Меси, Неймар и Суарес?

1180 0

Младият защитник на Манчестър Сити Джон Стоунс дебютира едва тази година в Шампионска лига, като още в 3-ия си мач от турнира ще трябва да се изправи срещу най-атомното атакуващо трио в света - Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар. Той обаче не се страхува и няма търпение да се изправи срещу "най-добрия играч на планетата".

"Не ме плашат Меси, Суарес и Неймар. Мисля, че трябва да се изправяш срещу най-добрите, за да видиш какво е твоето ниво. Това те кара да даваш най-доброто от себе си. Гледам на двубоя като едно голямо предизвикателство, за което нямам търпение", сподели Стоунс преди двубоя на "Камп Ноу".

"За мен лично, Меси е най-добрият играч на планетата. Няма друг като него. За всекиго е чест да се изправи срещу него и да види на какво е способен срещу футболист като Лео. Нямам търпение да се изправя срещу него, но не е само той. Мисля, че Суарес играе с класа над нивото, което показваше в Ливърпул.

КОИ ЗВЕЗДИ НА АРСЕНАЛ ПРОПУСКАТ ДВУБОЯ СРЕЩУ ЛУДОГОРЕЦ?

Не трябва да губим фокус по време на двубоя. Понякога ми се е случвало и работя здраво върху този аспект на играта. Още съм млад и се уча и такива мачове много ми помагат.

Мисля, че можем да отидем в Барселона и да вземем голяма победа, особено като се има предвид начина, по който играем през този сезон", каза още Стоунс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички