Изненада: Бой от Барса мотивирал Моура за хеттрика срещу Аякс


Изненада: Бой от Барса мотивирал Моура за хеттрика срещу Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

1362 0

Крилото на Тотнъм Лукас Моура разкри какви емоции е изпитал след първия полуфинал в Шампионска лига с Аякс, както и след полуфинала срещу холандския шампион. Както е известно, във втория мач бразилецът вкара хеттрик и класира "шпорите" на финал в турнира, след като до 55-ата минута английският тим изоставаше с общ резултат от двата мача с 0:3.

"Когато видях видео от головете си и чух коментатора, не успях да сдържа емоциите си. Спомних си загубата от Барселона с 1:6 (като играч на ПСЖ, сезон 2016/17). Мечтаех да играя във финала на Шампионска лига и да го спечеля и сега имам тази възможност. Мечтата е реална, затова се развълнувах", заяви Моура, цитиран от The Guardian.

"Сега мога да кажа, че зная как се чувстват и от двете страни. След мача в Барселона изпитах най-лошите емоции във футболната си кариера. Плаках цяла нощ, когато се прибрах у дома. Казах си, че никога повече не искам да изпитам такива емоции, затова работих упорито, за да изпитам чувството, което беше след мачовете с Манчестър Сити и Аякс. След мача с Аякс изпитах най-хубавите емоции в кариерата си. Но такива моменти като този с Барселона, трябва да ни мотивират", допълни бразилецът. Вижте вълнуващата история на Лукас в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички