Инсиние: Дори без Балотели и Снайдер Ница е много опасен отбор


Инсиние: Дори без Балотели и Снайдер Ница е много опасен отбор
Снимка: Getty Images / Guliver

1408 0

Един от водещите футболисти на Наполи Лоренсо Инсиние коментира предстоящия сблъсък с френския Ница от плейофите за Шампионска лига. Първият мач между двата тима е утре в Неапол, като гостите ще са без голямата си звезда Марио Балотели и най-новото си попълнение – Уесли Снайдер. Въпреки тяхната липса обаче Инсиние призна, че задачата на неговия тим няма да е никак лесна.

„Ница разполага и с други страхотни играчи. За нас обаче няма значение кой е срещу нас, важното е да покажем нашия стил на игра. Все пак трябва да бъдем предпазливи, защото дори и без големи имена като Балотели и Снайдер, противникът разполага с много талантливи футболисти и като цяло с много равностоен състав", заяви Инсиние на официалната пресконференция преди двубоя.

"Концентрирани сме за утрешния мач, защото знаем, че първият сблъсък винаги има огромно значение. Определено мисля, че можем да им създадем доста главоболия ако останем фокусирани през всичките 90 минути. Когато обаче не успеем да запазим тази концентрация се вижда, че не сме толкова ефективни“, допълни още италианският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички