Гуардиола: Време е да се фокусираме върху Премиър лийг


Гуардиола: Време е да се фокусираме върху Премиър лийг
Снимка: Getty Images/Guliver

676 0

Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола даде интервю след вчерашното равенство на „гражданите“ срещу Шахтьор Донецк. Двубоят на „Етихад Стейдиъм“ завърши 1:1, но това беше достатъчно на Сити да си осигури първото място в група C на Шампионската лига.

След срещата испанският мениджър коментира случилото се и сподели, че представянето на „гражданите“ не е било като на отбор, който заслужава да стане шампион на Англия. „За съжаление трябва да приемем факта, че завършихме наравно, но все пак се класираме като победители в групата. Знаехме, че мачът срещу Шахтьор ще е труден“ каза Гуардиола.

Бившият наставник на Барселона и Байерн коментира и битката за титлата в Англия. „Нямахме планове да сме в тази позиция преди началото на първенството, но трябва да приемем фактите. Загубихме много точки в мачове, в които не трябваше да го правим, а за да си на върха, не ти е позволено да грешиш често. Трябва да се възползваме, ако Ливърпул се препъне срещу някой отбор, но имаме още много работа за вършене. Не относно резултатите, а относно начина, по който играем“ допълни мениджърът на Манчестър Сити.

„Гражданите“ ще търсят задължителна победа при гостуването на Нюкасъл в събота в мач от 14-тия кръг на Премиър лийг. През миналия сезон Манчестър Сити загуби срещата си на „Сейнт Джеймсис Парк“ с 1:2. А ето кои други отбори се присъединяват към Манчестър Сити във фазата на осминафиналите в Шампионската лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички