Гуардиола: Трябва да си специален и да имаш късмет, а ние нямахме


Гуардиола: Трябва да си специален и да имаш късмет, а ние нямахме
Снимка: Guliver/GettyImages

1347 0

"През втората част създадохме положения, но не ги реализирахме и за това сме аут от надпреварата. Нямахме и късмет на моменти", заяви мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, след като "гражданите" загубиха от Монако с 1:3 и отпаднаха от Шампионска лига.

Английският тим имаше преднина от 5:3 след първата среща на "Етихад", но започна много слабо реванша в Монако и още до средата на първото полувреме изоставаше с два гола. Сити се върна в мач с гол на Лирой Сане в 71-та минута, но Тимуе Бакайоко вкара решаващото попадение в 77-та минута и изхвърли Сити от турнира.

"Изиграхме страхотно второ полувреме, но не го направихме през първото. Искахме да се защитаваме агресивно, но това не бе достатъчно. Създадохме положения, но не ги реализирахме и затова сме аут от турнира. Статичните положения са толкова важни в Шампионска лига – миналата седмица Барса и Реал вкараха от такива", коментира Гуардиола.

"Обикновено играем на високо ниво, но днес не го направихме. Ще се поучим това. Нямаме много опит. Ще се подобрим, но този турнир е твърде изискващ. Трябва да си специален и да имаш късмет, а ние нямахме днес", допълни треньорът на "гражданите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички