Гуардиола: Разбрахме, че дузпа няма, не искаме да бележим така


Гуардиола: Разбрахме, че дузпа няма, не искаме да бележим така
Снимка: Getty Images/Guliver

11961 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира нелепата дузпа, която неговият тим си заработи по време на мача срещу Шахтьор (Донецк) в груповата фаза на Шампионска лига. Мачът завърши с разгром за английския шампион - 6:0.

"Ние разбрахме, че това не е дузпа. Дали Стърлинг можеше да го каже на съдията? Можеше. Ние не искаме да бележим след такива ситуации. Вие знаете какво е ВАР. Съдиите се нуждаят от помощ, те не искат да правят грешки. Сега футболът е много бърз. Oтнема три или четири секунди, за да се вземе решение", заяви Гуардиола на пресконференцията след мача.

НУЖЕН ЛИ Е VAR В ШАМПИОНСКА ЛИГА? ВИЖТЕ КАКВА ДУЗПА ДАДОХА НА МАНЧЕСТЪР СИТИ (ВИДЕО)

Треньорът на Шахтьор Пауло Фонсека пък нарече отсъдената дузпа "смешна". "Трудно е да се говори за дузпата след такъв резултат. Смешно е, това е всичко, което мога да кажа, всички видяха епизода. Но ние загубихме мача не заради дузпата. Какво съм казал на рефера? Това, което казах и на вас, че беше смешно", сподели португалският специалист.

Междувременно "Football Leaks" излезе с любопитно разкритие за испанския треньор на "гражданите". Вижте какво е то в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички