"Грешникът" Оливър прегледа дузпата на запис и даде окончателно мнение


"Грешникът" Оливър прегледа дузпата на запис и даде окончателно мнение
Снимка: Guliver/GettyImages

5585 0

Английският рефер Майкъл Оливър, който отсъди дузпа в полза на Реал Мадрид срещу Ювентус, е прегледал ситуацията на запис след срещата. Както е известно, решението му се превърна в най-обсъжданата тема в света на футбола в последните три дни.

Според испанското издание "ABC", 33-годишният съдия, който реферираше първия си мач от подобен магнитуд, е прегледал ситуацията внимателно на запис и категорично е застанал зад решението, което взе, а именно - има нарушение от страна на Мехди Бенатиа срещу Лукас Васкес.

Единственият пропуск, за който Оливър призна, е, че не е показал жълт картон на защитника на Ювентус. Веднага след отсъждането той беше заобиколен от всички играчи на италианския шампион и в мелето е пропуснал да предупреди официално бившия играч на Байерн Мюнхен.

Самите записи на рещата показват, че срещу съдията има и избутване в гърба, което е дело на Дъглас Коста. Оливър обаче не е реагирал, тъй като не е видял кой точно го е избутал в гръб.

Още по темата:

Христо Стоичков назаова има ли дузпа, или не

ВИДЕО: Истинският виновник за дузпата в полза на Реал

Буфон с нечувана канонада към рефера

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички