Ференцварош готви класен трансфер преди реванша с Лудогорец в Шампионска лига


Ференцварош готви класен трансфер преди реванша с Лудогорец в Шампионска лига
Снимка: Ludogorets.com

3746 0

Подобно на Лудогорец, и съперникът на тима в Шампионска лига Ференцварош не е завършил лятната си селекция и ще се опита да се подсили с много класно попълнение. Според информация на френския "Екип", унгарците са близо до привличането на халфа Валентин Вада от Бордо, като офертата на шампиона е за 1.5 милиона евро.

Интересът към 23-годишния играч е много сериозен, тъй като френският тим не може да му осигури игрови минути. МОЛ Види също имаше апетити към играча, но фактът, че Ференцварош има шансове за добра кампания в Шампионска лига е неутрализирал този вариант. Ако играе в Унгария, Вада ще облече единствено екипа на Ференцварош.

Полузащитникът обаче има и други оферти, като Мец и Лориен са елитните тимове във Франция, които се интересуват от неговите услуги. В Испания също има немалко кандидати, като основният такъв е Леванте.

Както е известно, Ференцварош дръпна с "едни гърди напред" спрямо Лудогорец след успех с 2:1 в Унгария. Една от причините за поражението според някои специалисти е отсъствието на Марселиньо и Кешеру в титулярния състав (мнението на Стоев по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички