Емоционалното обръщение на Салах към Рома


Емоционалното обръщение на Салах към Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

3649 0

Най-добрият играч във Висшата лига Мохамед Салах пази само хубаво спомени от престоя си в Рома и сподели, че все още обича всичко свързано с клуба, в който прекара две страхотни години и върна кариерата си в правилния път.

Салах беше част от Челси преди няколко години, преди да премине във Фиорентина и да започне възхода си към футболни връх. Последва трансфер именно в Рома, където той впечатли с изявите си, а през миналия сезон вкара 17 гола и раздаде 12 асистенции. Това накара Ливърпул да брои 38 милиона евро - трансферна сума, която в момента изглежда смешна на фона на всички пари, които се харчат за нови попълнения.

Самият Салах разкри, че все още поддържа добри взаимоотношения с бившите си съотборници и мачът ще бъде много труден както за него, така и за Рома.

"Този мач ще бъде по-емоционален за мен. Всеки ден говоря с бившите ми съотборници, вчера се чух с Франческо Тоти. Няма да ми бъде лесно. Обичам този клуб, обичам този град и знам, че и там всички ме обичат. Затова ще бъде доста трудно и емоционално. Познавам ги добре, играхме заедно две години, но и те знаят как играя аз. Това няма да е никак лесен двубой", сподели Салах преди първия мач между Ливърпул и Рома във вторник вечер в Шампионска лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички