Емери, след 7:1: Можеше и по-добре


Емери, след 7:1: Можеше и по-добре
Снимка: Getty Images/Gulliver

1473 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери очаквано бе изключително доволен след разгромната победа със 7:1 при домакинството на Селтик от група B на Шампионска лига. Въпреки че парижани постигнаха най-изразителния си успех в турнира в своята история, испанският наставник призна, че тимът е способен да покаже още по-добра игра.

"Доволни сме, но трябва да останем здраво стъпили на земята и да разберем, че има още какво да подобряваме по отношение на някои дребни детайли. Ще анализираме срещата и ще видим къде трябва да бъдем по-добри в следващия ни мач. Като цяло това бе едно страхотно представяне на целия отбор, въпреки че щеше да е по-добре, ако не бяхме получили гол“, заяви Емери.

На противоположния полюс бе неговият колега Брендън Роджърс, който призна, че въпреки доброто начало на неговия отбор, в крайна сметка парижани заслужено са стигнали до успеха.

"Началото бе страхотно за нас, вкарахме гол и от начина по който играехме, бе видно, че играчите ни си повярваха. Наистина в тези минути играехме добре и концентрирано, но впоследствие отстъпихме инициативата в средата на терена и им позволихме да ни отбележат гол. Трябва да си вземем поука от това, но също така трябва да отдадем заслуженото на класата на съперника“, коментира специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички