Емери: ПСЖ вече има повече врагове, но това е добре


Емери: ПСЖ вече има повече врагове, но това е добре
Снимка: Getty Images/Guliver

974 0

Ден преди сблъсъка между Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен треньорът на френския тим отговори уклончиво на въпрос кой ще изпълнява евентуална дузпа в срещата - Неймар или Единсон Кавани. Това показва ясно, че свадата между двете звезди в атаката на тима все още не е приключила и напрежението остава.

На днешната пресконференция наставникът на парижани бе запитан решено ли е кой от двамата ще бие дузпите, на което отговори единствено, че много играчи са готови да го правят, а сред тях са Неймар и Кавани, от които Емери очаква да си носят своята отговорност. "Относно утрешния мач, предстои ни да играем срещу един от фаворитите в Шампионска лига. Това е възможност да докажем, че Пари Сен Жермен е на едно ниво с него", допълни Емери.

Баският специалист сподели, че Пари Сен Жермен е взиман все по-насериозно от европейските грандове. Според него един от признаците за това са непрекъснатите стрелички от шефовете на Байерн, насочени към трансферната политика на парижани. "Да, вече имаме повече врагове. Въпреки това, смятам, че е по-добре да говорят за теб", сподели Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички