Джеко: Съдията нямаше смелост да свири дузпа срещу Барселона


Джеко: Съдията нямаше смелост да свири дузпа срещу Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1586 0

Нападателят на Рома Един Джеко не е доволен от съдийската работа по време на мача на неговия тим срещу Барселона в Шампионска лига. Според босненеца съдията е трябвало да свири дузпа срещу каталунския тим.

Както е известно, гостите от Рим паднаха с 1:4, а за резултата спомогнаха два автогола - на Де Роси и на Манолас. Точни за домакините бяха Жерар Пике и Луис Суарес, а попадението за Рома вкара самият Джеко.

"Жалко е, че се случи така. Резултатът е изключително суров, защото три от четирите гола, които инкасирахме, всъщност сами си ги вкарахме. Ако в началото на мача заради мен им бе свирена дузпа, играта можеше да се развие по друг начин. Но реферът нямаше смелост да назначи 11-метров удар на "Камп ноу" във вратата на Барселона. Ние заслужаваме обективност", коментира Джеко, цитиран от Football Italia.

"Знаем, че Барселона е по-силна, въпреки че мисля, че резултат 1:3 щеше да бъде по-справедлив. Но когато допускаш много грешки, Барселона те наказва", допълни звездата на италианския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички