Два месеца по-късно: Клоп избухна за действията на Рамос срещу Салах


Два месеца по-късно: Клоп избухна за действията на Рамос срещу Салах
Снимка: Getty Images/Guliver

3048 0

Мениджърът на Ливърпул се върна към финала на Шампионска лига, който мърсисайдци загубиха от Реал Мадрид, Клоп коментира и ситуацията между Серхио Рамос и Мохамед Салах, след която египетският национал се контузи и напусна още през първата част. Мениджърът определи Рамос като "безскрупулен" и "брутален". 

"Ако го гледате отново и не сте фенове на Реал Мадрид, мислите, че е безскрупулно и брутално. Ако съберете всички ситуации на Рамос, а аз гледам футбол откакто съм на 5, ще видите много ситуации с Рамос. Не си казваш 'Уоу, добра игра'. Видях, че въпросният съдия ръководеше важни мачове на Световното след това и никой не мислеше затова", заяви Клоп. 

"Беше безскрупулно. Не мисля, че Мо при всички случаи щеше да се контузи в тази ситуация, но имаше малшанс. Не съм сигурен, че ще видим отново такова нещо - да излезеш, да удариш вратаря с лакът, да нокаутираш голмайстора като боец и да спечелиш мача. Рамос каза много неща, които не харесах. Като личност не ми харесват неговите реакции. Той реагира сякаш всичко е нормално", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички