Дочакаха грешка: Ван Дайк обявен за "виновник" и "престъпник"


Дочакаха грешка: Ван Дайк обявен за "виновник" и "престъпник"
Снимка: Guliver/GettyImages

1963 0

След като цял сезон Върджил Ван Дайк се представяше на изумително ниво и рядко грешеше, срещу Барселона той допусна неточност, която се превърна в повода да бъде обявен за големия грешник в състава на Юрген Клоп. Рио Фърдинанд - бивш защитник на Манчестър Юнайтед и в момента футболен анализатор, е категоричен, че неточността на защитника е престъпна и всъщност тя е коствала тежката загуба на Ливърпул.

Рио описа като "престъпна" грешката на Ван Дайк, че не е успял да покрие Луис Суарес или да каже на Жоел Матип, че нападателят е зад гърба му. Това се случи при резултат 0:0, като Суарес отбеляза, но през второто полувреме Меси вкара още два гола за крайното 3:0.

"Престъпна грешка. Върджил ван Дайк е виновен. Виждаше накъде Суарес сочи, че иска топката. Точно пред него е футболистът с номер 9 на гърба си, а той остана статичен. Той стоеше на място. Престъпна грешка. В тази си позиция Ван Дайк трябва да бъде очите и ушите на Матип. Той трябва да бъде разочарован от това, което направи", категоричен беше легендарният играч на Манчестър Юнайтед. И, докато всички се занимават с грешката на Ван Дайк, никой не обърна внимание на грешката на Алисон и малшанса за Ливърпул при гола на Меси от пряк свободен удар (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички