Буфон: Не мога да се сетя за по-добра атака от тази на Ливърпул


Буфон: Не мога да се сетя за по-добра атака от тази на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1713 0

Вратарят на Пари Сен Жермен и легендата на италианския футбол Джанлуиджи Буфон направи сериозен комплимент на Ливърпул и по-точно на атакуващата мощ на мърсисайдци. Двата отбора се изправят един срещу друг в решаващ двубой в група C на Шампионска лига.

"През цялата си кариера винаги съм искал да се изправям срещу най-добрите нападатели, а в момента не мога да се сетя за по-добра атака от тази на Ливърпул", обяви вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон преди срещата днес.

Парижани приемат "червените" на "Парк де Пренс" тази вечер от 22:00 часа и задължително трябва да търсят успеха, за да запазят шансове да се класират за осминафиналите на турнира. "Не мисля, че в момента има отбор в Европа с по-добро нападателно трио от това на Ливърпул", коментира 40-годишният страж преди сблъсъка.

"Мисля, че през този сезон фаворити за трофея са Барселона, Ювентус и Манчестър Сити. Ливърпул същи имат голям шанс и никога не може да се отписва Реал Мадрид. Разбира се, аз продължавам да мечтая да спечеля Шампионскат лига. Мислех си, че миналата година ще ми е последният шанс, но сега имам още един", допълни легендарният италианец.

А какъв е планът на Юрген Клоп за опазване на Килиан Мбапе и Неймар - прочетете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички